git-demo:repo.git
7 years agoLisätty uusi testitiedosto
Openss [Mon, 3 Jan 2011 11:14:44 +0000 (13:14 +0200)]
Lisätty uusi testitiedosto

7 years agoUusi txt.testitiedosto
Openss [Mon, 3 Jan 2011 08:58:07 +0000 (10:58 +0200)]
Uusi txt.testitiedosto

7 years agopoistettu tiedosto
Openss [Mon, 3 Jan 2011 08:13:49 +0000 (10:13 +0200)]
poistettu tiedosto

7 years agoLisätty tiedosto
Openss [Mon, 3 Jan 2011 08:02:21 +0000 (10:02 +0200)]
Lisätty tiedosto

7 years agoTosi kivaaaaa....
Openss [Mon, 3 Jan 2011 07:59:03 +0000 (09:59 +0200)]
Tosi kivaaaaa....

7 years agoMerge branch 'master' of gitorious.org:git-demo/repo
Ansku [Mon, 3 Jan 2011 07:51:11 +0000 (09:51 +0200)]
Merge branch 'master' of gitorious.org:git-demo/repo

7 years agoMerge branch 'master' of gitorious.org:git-demo/repo
sisopahk [Mon, 3 Jan 2011 07:46:08 +0000 (09:46 +0200)]
Merge branch 'master' of gitorious.org:git-demo/repo

7 years agolisätty tiedosto
sisopahk [Mon, 3 Jan 2011 07:45:33 +0000 (09:45 +0200)]
lisätty tiedosto

7 years agoMerge branch 'master' of gitorious.org:git-demo/repo
Oulusoft [Mon, 3 Jan 2011 07:45:07 +0000 (09:45 +0200)]
Merge branch 'master' of gitorious.org:git-demo/repo

7 years agoMerge branch 'master' of git://gitorious.org/git-demo/repo
Oulusoft [Mon, 3 Jan 2011 07:38:21 +0000 (09:38 +0200)]
Merge branch 'master' of git://gitorious.org/git-demo/repo

7 years agoMerge branch 'master' of ssh://gitorious.org/git-demo/repo
Openss [Mon, 3 Jan 2011 07:38:18 +0000 (09:38 +0200)]
Merge branch 'master' of ssh://gitorious.org/git-demo/repo

7 years agoMerge branch 'master' of ssh://gitorious.org/git-demo/repo
Openss [Mon, 3 Jan 2011 07:37:56 +0000 (09:37 +0200)]
Merge branch 'master' of ssh://gitorious.org/git-demo/repo

7 years agoMerge branch 'master' of git://gitorious.org/git-demo/repo
Openss [Mon, 3 Jan 2011 07:36:14 +0000 (09:36 +0200)]
Merge branch 'master' of git://gitorious.org/git-demo/repo

7 years agoTestausta
Openss [Mon, 3 Jan 2011 07:22:54 +0000 (09:22 +0200)]
Testausta

7 years agoMerge branch 'master' of git://gitorious.org/git-demo/repo
Openss [Mon, 3 Jan 2011 07:21:37 +0000 (09:21 +0200)]
Merge branch 'master' of git://gitorious.org/git-demo/repo

7 years agoLisätty rivi silmät ristissä
Openss [Mon, 3 Jan 2011 07:20:37 +0000 (09:20 +0200)]
Lisätty rivi silmät ristissä

7 years agojokohan nyt onnistuis matin tiedoston muokkauksen päivitys...
Janne Hast [Mon, 3 Jan 2011 07:19:35 +0000 (09:19 +0200)]
jokohan nyt onnistuis matin tiedoston muokkauksen päivitys...

7 years agouusi tiedosto
Ansku [Mon, 3 Jan 2011 07:18:50 +0000 (09:18 +0200)]
uusi tiedosto

7 years agoMerge branch 'master' of http://git.gitorious.org/git-demo/repo
Ansku [Mon, 3 Jan 2011 07:16:06 +0000 (09:16 +0200)]
Merge branch 'master' of git.gitorious.org/git-demo/repo

7 years agoMerge branch 'master' of git://gitorious.org/git-demo/repo
Oulusoft [Mon, 3 Jan 2011 07:15:19 +0000 (09:15 +0200)]
Merge branch 'master' of git://gitorious.org/git-demo/repo

7 years agoRivi lisätty
Ansku [Mon, 3 Jan 2011 07:14:27 +0000 (09:14 +0200)]
Rivi lisätty

7 years agolisätty janne.txt teidosto ja muokattu matin foo.txt tiedostoa
Openss [Mon, 3 Jan 2011 07:12:57 +0000 (09:12 +0200)]
lisätty janne.txt teidosto ja muokattu matin foo.txt tiedostoa

7 years agoJep-jep
Oulusoft [Mon, 3 Jan 2011 07:12:48 +0000 (09:12 +0200)]
Jep-jep

7 years ago Lisätty rivi silmät ristissä
Openss [Mon, 3 Jan 2011 06:48:53 +0000 (08:48 +0200)]
 Lisätty rivi silmät ristissä
ZZ
:wq

7 years agoGit testausta
Openss [Mon, 3 Jan 2011 06:45:45 +0000 (08:45 +0200)]
Git testausta

7 years agoMerge branch 'master' of git://gitorious.org/git-demo/repo
Openss [Mon, 3 Jan 2011 06:42:39 +0000 (08:42 +0200)]
Merge branch 'master' of git://gitorious.org/git-demo/repo

7 years agotekstirivi lisätty
Openss [Mon, 3 Jan 2011 06:41:59 +0000 (08:41 +0200)]
tekstirivi lisätty

7 years agotestiä uuvelleen.
Tiekku [Sun, 2 Jan 2011 22:16:53 +0000 (00:16 +0200)]
testiä uuvelleen.

Mato söi varhaisen linnun ja on hyvin hyvin kylläinen

7 years agoJukan testiä
Tiekku [Sun, 2 Jan 2011 22:11:36 +0000 (00:11 +0200)]
Jukan testiä

7 years agoTestiä testi.txt:lla
Ville Ylitrukki [Sun, 2 Jan 2011 17:38:13 +0000 (19:38 +0200)]
Testiä testi.txt:lla

7 years agoMuokkausta testi.txt tiedostoon
Markus Harjuniemi [Sun, 2 Jan 2011 15:15:51 +0000 (17:15 +0200)]
Muokkausta testi.txt tiedostoon

7 years agoUusi tiedosto testi.txt
Markus Harjuniemi [Sun, 2 Jan 2011 14:35:38 +0000 (16:35 +0200)]
Uusi tiedosto testi.txt

7 years agoLisäys
Matti Skants [Sun, 2 Jan 2011 11:49:09 +0000 (13:49 +0200)]
Lisäys

7 years agoUusi tiedosto tehty.
unknown [Sun, 2 Jan 2011 11:42:49 +0000 (13:42 +0200)]
Uusi tiedosto tehty.

Jännää.

7 years agopieni muutos kokeilu.txt tiedostoon
Jussi Sandberg [Sun, 2 Jan 2011 10:24:39 +0000 (12:24 +0200)]
pieni muutos kokeilu.txt tiedostoon

7 years agotiedoston lisays
Jussi Sandberg [Sat, 1 Jan 2011 15:08:28 +0000 (17:08 +0200)]
tiedoston lisays

7 years agogit-testailua
unknown [Thu, 30 Dec 2010 22:25:56 +0000 (00:25 +0200)]
git-testailua

7 years agoMinä myös tehnyt muutoksia
Openss [Wed, 22 Dec 2010 13:57:39 +0000 (15:57 +0200)]
Minä myös tehnyt muutoksia

7 years agoMerge branch 'master' of gitorious.org:git-demo/repo
Meego [Tue, 26 Oct 2010 06:41:40 +0000 (09:41 +0300)]
Merge branch 'master' of gitorious.org:git-demo/repo

7 years agoMerge branch 'master' of gitorious.org:git-demo/repo
Meego [Tue, 26 Oct 2010 06:41:26 +0000 (09:41 +0300)]
Merge branch 'master' of gitorious.org:git-demo/repo

Conflicts:
file.c

7 years agoMerge branch 'master' of gitorious.org:git-demo/repo
Meego [Tue, 26 Oct 2010 06:39:29 +0000 (09:39 +0300)]
Merge branch 'master' of gitorious.org:git-demo/repo

7 years agomuutin for laskurin ehtoarvon 5000
Meego [Tue, 26 Oct 2010 06:38:43 +0000 (09:38 +0300)]
muutin for laskurin ehtoarvon 5000

7 years agokokkeiltu tiedoston muuttamista
Meego [Tue, 26 Oct 2010 06:38:16 +0000 (09:38 +0300)]
kokkeiltu tiedoston muuttamista

7 years agoluuppia pienemmäksi
Meego [Tue, 26 Oct 2010 06:37:28 +0000 (09:37 +0300)]
luuppia pienemmäksi

7 years agoKari kavi taalla!
Meego [Tue, 26 Oct 2010 06:30:28 +0000 (09:30 +0300)]
Kari kavi taalla!

7 years agoJuha lisäsi tämän
Meego [Tue, 26 Oct 2010 06:25:40 +0000 (09:25 +0300)]
Juha lisäsi tämän

7 years agoCritical for loop added
Meego [Mon, 25 Oct 2010 12:29:31 +0000 (15:29 +0300)]
Critical for loop added

7 years agoCopyright
Meego [Mon, 25 Oct 2010 12:26:22 +0000 (15:26 +0300)]
Copyright

7 years agoMerge branch 'master' of gitorious.org:git-demo/repo
Henrik Hedberg [Mon, 25 Oct 2010 11:50:00 +0000 (14:50 +0300)]
Merge branch 'master' of gitorious.org:git-demo/repo

Conflicts:
README

7 years agoMerge branch 'master' of gitorious.org:git-demo/repo
Henrik Hedberg [Mon, 25 Oct 2010 11:47:20 +0000 (14:47 +0300)]
Merge branch 'master' of gitorious.org:git-demo/repo

7 years agoMade copyright simpler
Henrik Hedberg [Mon, 25 Oct 2010 11:47:07 +0000 (14:47 +0300)]
Made copyright simpler

7 years agoModified copyright
Henrik Hedberg [Mon, 25 Oct 2010 11:46:54 +0000 (14:46 +0300)]
Modified copyright

7 years agoMerge branch 'master' of gitorious.org:git-demo/repo
Henrik Hedberg [Mon, 25 Oct 2010 11:43:29 +0000 (14:43 +0300)]
Merge branch 'master' of gitorious.org:git-demo/repo

7 years agoAdded myself
Henrik Hedberg [Mon, 25 Oct 2010 11:42:10 +0000 (14:42 +0300)]
Added myself

7 years agoRemoved and added something
Henrik Hedberg [Mon, 25 Oct 2010 11:41:52 +0000 (14:41 +0300)]
Removed and added something

7 years agoAdded a line into main()
Henrik Hedberg [Mon, 25 Oct 2010 11:38:45 +0000 (14:38 +0300)]
Added a line into main()

7 years agoLyhyt kuvaus
Henrik Hedberg [Mon, 25 Oct 2010 11:35:33 +0000 (14:35 +0300)]
Lyhyt kuvaus

Tähän voi laverrella pidemmästi...
Usiiekdfjdlf...

8 years agoAutotoolized.
Ari Rahikkala [Thu, 7 Oct 2010 11:55:41 +0000 (14:55 +0300)]
Autotoolized.

8 years agoMerge branch 'master' of gitorious.org:git-demo/repo
Henrik Hedberg [Thu, 7 Oct 2010 11:18:47 +0000 (14:18 +0300)]
Merge branch 'master' of gitorious.org:git-demo/repo

Conflicts:
README

8 years agoMinun tekemät muutokset
Henrik Hedberg [Thu, 7 Oct 2010 11:16:24 +0000 (14:16 +0300)]
Minun tekemät muutokset

8 years agoJonkun toisen muutokser
Henrik Hedberg [Thu, 7 Oct 2010 11:16:00 +0000 (14:16 +0300)]
Jonkun toisen muutokser

8 years agoPieniä muutoksia
Henrik Hedberg [Thu, 7 Oct 2010 11:10:34 +0000 (14:10 +0300)]
Pieniä muutoksia

Pidemmästi voisin kertoa...
jfjfjfj

8 years agoMore
Henrik Hedberg [Wed, 24 Mar 2010 10:26:57 +0000 (12:26 +0200)]
More

8 years agostill testing v0.1
Henrik Hedberg [Wed, 24 Mar 2010 10:22:49 +0000 (12:22 +0200)]
still testing

8 years agoKokeilua.
Jari Tervaskanto [Tue, 19 Jan 2010 09:26:57 +0000 (11:26 +0200)]
Kokeilua.

8 years agoMerge branch 'master' of git@gitorious.org:git-demo/repo
Heli Hintikka [Mon, 18 Jan 2010 21:50:29 +0000 (21:50 +0000)]
Merge branch 'master' of git@gitorious.org:git-demo/repo

8 years agoU = I
Heli Hintikka [Mon, 18 Jan 2010 21:49:33 +0000 (21:49 +0000)]
U = I

8 years agofunny message added
Heli Hintikka [Mon, 18 Jan 2010 21:46:39 +0000 (21:46 +0000)]
funny message added

8 years agoMessage added.
Heli Hintikka [Mon, 18 Jan 2010 21:35:38 +0000 (21:35 +0000)]
Message added.

8 years agook
Henri Kuusirati [Fri, 15 Jan 2010 10:00:22 +0000 (12:00 +0200)]
ok

8 years agoMerge branch 'master' of git@gitorious.org:git-demo/repo
Mane [Fri, 15 Jan 2010 09:58:59 +0000 (11:58 +0200)]
Merge branch 'master' of git@gitorious.org:git-demo/repo

Conflicts:
file.c

8 years agoMerge branch 'master' of git@gitorious.org:git-demo/repo
Mane [Fri, 15 Jan 2010 09:57:53 +0000 (11:57 +0200)]
Merge branch 'master' of git@gitorious.org:git-demo/repo
this is random comment

Conflicts:
file.c

8 years agojuttuja
Henri Kuusirati [Fri, 15 Jan 2010 09:54:44 +0000 (11:54 +0200)]
juttuja

8 years agoMerge branch 'master' of git@gitorious.org:git-demo/repo
= [Fri, 15 Jan 2010 09:52:10 +0000 (11:52 +0200)]
Merge branch 'master' of git@gitorious.org:git-demo/repo

Conflicts:
file.c

8 years agoadded printf line which was pretty meanless!!!
Mane [Fri, 15 Jan 2010 09:51:27 +0000 (11:51 +0200)]
added printf line which was pretty meanless!!!

8 years agoI had doubts on agreeing
= [Fri, 15 Jan 2010 09:50:17 +0000 (11:50 +0200)]
I had doubts on agreeing

8 years agoMerge branch 'master' of git@gitorious.org:git-demo/repo
anttiten [Fri, 15 Jan 2010 09:50:02 +0000 (11:50 +0200)]
Merge branch 'master' of git@gitorious.org:git-demo/repo

8 years agoMerge branch 'master' of git@gitorious.org:git-demo/repo
anttiten [Fri, 15 Jan 2010 09:49:25 +0000 (11:49 +0200)]
Merge branch 'master' of git@gitorious.org:git-demo/repo

Conflicts:
file.c

8 years agoAdded a new printf-line
Calle [Fri, 15 Jan 2010 09:48:18 +0000 (11:48 +0200)]
Added a new printf-line

8 years agoEdited fun message
anttiten [Fri, 15 Jan 2010 09:46:47 +0000 (11:46 +0200)]
Edited fun message

8 years agoAdded printf
Vikke Matikainen [Fri, 15 Jan 2010 09:46:07 +0000 (11:46 +0200)]
Added printf

8 years agoAdded my credentials
Vikke Matikainen [Fri, 15 Jan 2010 09:44:20 +0000 (11:44 +0200)]
Added my credentials

8 years agoThis is fun message added.
anttiten [Fri, 15 Jan 2010 09:40:50 +0000 (11:40 +0200)]
This is fun message added.

8 years agoMerged: decided to take Git greeting.
Henrik Hedberg [Fri, 15 Jan 2010 09:20:58 +0000 (11:20 +0200)]
Merged: decided to take Git greeting.

Conflicts:
file.c

8 years agoChanged git to gitorious.org
Henrik Hedberg [Fri, 15 Jan 2010 09:17:54 +0000 (11:17 +0200)]
Changed git to gitorious.org

8 years agoModified something
Henrik Hedberg [Fri, 15 Jan 2010 09:16:43 +0000 (11:16 +0200)]
Modified something

8 years agoAdded new file (README)
Henrik Hedberg [Fri, 15 Jan 2010 09:13:18 +0000 (11:13 +0200)]
Added new file (README)

8 years agoprintf and Makefile added
Henrik Hedberg [Fri, 15 Jan 2010 09:10:34 +0000 (11:10 +0200)]
printf and Makefile added

This commit added a new printf statement and Makefile for compiling.
This is fun.

8 years agoModified style
Henrik Hedberg [Fri, 15 Jan 2010 06:16:20 +0000 (08:16 +0200)]
Modified style

8 years agoC program
Henrik Hedberg [Fri, 15 Jan 2010 06:15:18 +0000 (08:15 +0200)]
C program

8 years agoDeleted testfile.txt
Henrik Hedberg [Fri, 15 Jan 2010 06:06:52 +0000 (08:06 +0200)]
Deleted testfile.txt

8 years agoMerge branch 'master' of git@gitorious.org:git-demo/repo
Henrik Hedberg [Fri, 15 Jan 2010 06:05:41 +0000 (08:05 +0200)]
Merge branch 'master' of git@gitorious.org:git-demo/repo

Conflicts:
testfile.txt

8 years agoSimultaneous change
Henrik Hedberg [Fri, 15 Jan 2010 05:56:23 +0000 (07:56 +0200)]
Simultaneous change

8 years agoSecond change
Henrik Hedberg [Fri, 15 Jan 2010 05:56:10 +0000 (07:56 +0200)]
Second change

8 years agoFirst change
Henrik Hedberg [Fri, 15 Jan 2010 05:48:14 +0000 (07:48 +0200)]
First change

8 years agoFirst test
Henrik Hedberg [Fri, 15 Jan 2010 05:40:20 +0000 (07:40 +0200)]
First test